Annelies Tanghe en Sam Pieter Janssens a.k.a And Then Came Fall brachten sinds de Covid pandemie met “Please Don’t Disappear”“Chasing the Sun”, “Love Like Gold”, “Photograph” en “Better” fel gesmaakte singles uit die zowel bij Studio Brussel, Radio 1, Radio 2 en  Willy regelmatig te horen waren.
Hun tour als support van De Mens werd wegens het vervloekte beestje meermaals uitgesteld, maar werd eindelijk afgelopen zomer succesvol afgerond.
Onder de noemer van “The Art of Love” kondigt de band de release aan van niet minder dan 2 EP’s in een productie van David Poltrock . Twee aparte digitale releases die samen één geheel zullen vormen zowel muzikaal als grafisch, met de verbindende kracht van de Liefde als leidraad. Beide EP’s verschijnen op 10/03/23  samen op LP en CD. De plaat wordt voorgesteld op 26/3/23 in Het Depot, Leuven

De eerste EP “The Art of Love (Part One) verscheen op 28/10/22 en bevatte naast de reeds uitgebrachte single “Photograph” en “Better” tevens drie nieuwe tracks: “Time”, “Left Us Long Ago” en “Too Long Maybe”.
De Tweede EP “The Art of Love (Part Two) verschijnt digitaal op 10/10/23. “Tiger” is hiervan de eerste single die gelost werd. Samen met het album verschjint op 10/03/23 de nieuwe single “Left Us Long Ago”

Sinds de release in 2018 van hun door Koen Gisen geproduceerde debuut plaat is de band doorlopend on the road geweest met a rato van zo’n 50 optredens per jaar, in Nederland en België waaronder o.m. supports voor K’s Choice, Absynthe Minded, Joan as Police Woman, Sarah Blasko, Donavon Frankenreiter en Thomas Dybdahl
Op Belgische en Nederlandse radio was And Then Came Fall te gast met interviews en sessies bij Radio 1, Radio 2 en Classic 21; en in Nederland op Radio 5 en Radio 2 bij Leo Blokhuis.

2 april 2023
In dit bericht:
Translate »