Dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal in de carrière van de Queen of Rock ‘n’ Roll, Tina Turner. Het is niet alleen het 50-jarig jubileum van haar debuut soloalbum, maar ook een viering van haar iconische solocarrière. De nieuwe verzameling, getiteld “Queen of Rock ‘n’ Roll”, zal worden uitgebracht op 24 november.

De gloednieuwe collectie bevat ook een nieuwe versie van de klassieker “Something Beautiful Remains,” nu “Something Beautiful”, bewerkt door producer Terry Britten. De single is vandaag uitgebracht en onderstreept de kracht van Tina’s nalatenschap.

 

Van haar opmerkelijke Led Zeppelin-cover van “Whole Lotta Love” op haar album “Acid Queen” uit 1975 tot aan de Kygo-remix van “What’s Love Got to Do With It” in 2020, inclusief duetten met andere legendarische artiesten zoals David Bowie, Bryan Adams en Rod Stewart, deze collectie zal voor de allereerste keer Tina’s volledige verzameling singles bijeenbrengen om het nalatenschap van de onmiskenbare en ongeëvenaarde Queen of Rock ‘n’ Roll te vieren. Het album zal worden uitgebracht op 24 november en is verkrijgbaar als een driedelige CD set, als een vijfdelige LP set en digitaal. In alle sets zal een voorwoord te vinden zijn van Bryan Adams, een oude vriend en collaborateur.
9 oktober 2023
In dit bericht:
Translate »