‘Vallen en Weer Opstaan’ is de nieuwe single van 3JS. De band is voor de opnames van de track afgereisd naar Los Angeles om daar samen met de legendarische mixer Bob Clearmountain en een groep met de beste muzikanten van de Amerikaanse westkust de studio in te duiken. Zo maakten onder andere Sean Hurley (John Mayer, Lana Del Rey), Victor Indrizzo (Beck, Lizzo), David Delhomme (Marcus Miller, Eric Clapton), Greg Leisz (Bruce Springsteen, Bon Iver) en Davey Chedwiggen (The Black Keys) deel uit van de sessie band. De single heeft dan ook die typische westcoast-country sound. ‘Vallen en Weer Opstaan’ gaat over de onzekerheid die een levensreis met zich meebrengt, de keuzestress waar ieder mens, jong en oud, mee te maken krijgt.
Luister ‘Vallen en Weer Opstaan’
Jan Dulles: “Vallen en Weer Opstaan is een lied over keuzes die je maakt. De levensweg bestaat uit afslagen die je wél of juist niet neemt. Het kan een mens behoorlijk bezighouden.”

OVER 3JS
De Volendamse band 3JS is al twintig jaar onderweg. Het album Watermensen uit 2007 betekende destijds hun grote doorbraak. Hiermee wisten Jan Dulles, Jaap Kwakman en voormalig bandlid Jaap de Witte een gouden plaat te bemachtigen, evenals met de albums Kamers Van M’n Hart (2008) en Dromers En Dwazen (2010). De bezetting van de band is inmiddels twee keer veranderd en sinds 2019 maakt Robin Küller deel uit van het gezelschap. In 2021 brachten ze in deze formatie het album De Aard Van Het Beest uit dat op #1 binnenkwam in de Nederlandse album chart.
27 januari 2023
In dit bericht:
Translate »