Afbeelding
10cc komt terug
Na de uiterst succesvolle herfst-tour afgelopen jaar met negen shows, waarvan acht uitverkochte zalen, komt 10cc in April 2024 terug naar Nederland. Ze spelen twee exclusieve indoor shows in het Utrechtse TivoliVredenburg. Er was oorspronkelijk maar één show gepland, maar omdat de voorverkoop zo goed liep, werd er een tweede show in TivoliVredenburg aan toegevoegd. Beide shows zijn nu uitverkocht!
Vele hits passeren de revue
Dreadlock Holiday, The Wall Street Shuffle, I’m Not In Love, The Things We Do For Love, je zingt één van deze hits ongetwijfeld feilloos mee. Niet geheel vreemd, want de band uit Manchester scoorde in de jaren ’70/’80 meerdere nummer één hits. Diverse hits van 10cc worden tot de dag van vandaag nog gespeeld op de radio, of worden gebruikt in films.
De tour in 2024 heet ‘10cc – The Ultimate Ultimate Greatest Hits Tour 2024‘.
30 miljoen albums
10cc heeft inmiddels wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht. In de jaren ’70 was de band toonaangevend in de charts en werd ze als een van de creatiefste en meest kleurrijke bands van de wereld beschouwd. Na het uiteenvallen van de band in 1983, kwam de band een decennium later weer bij elkaar en brachten zij een nieuw album ‘Mirror Mirror’ uit in 1995. Sindsdien tourt de band met als drijvende kracht Graham Gouldman, een van de vier oprichters, al weer jaren over de hele wereld en blijven hun shows immens populair.
Afbeelding
Een steeds groter publiek voor 10cc met hun tijdloze hits en artrock deepcuts
De pers-reakties op de shows in het najaar 2023 betekenen dat de verwachtingen voor het concert in TivoliVredenburg hooggespannen mogen zijn.
10cc mag tot de allergrootsten, de tijdlozen, gerekend worden‘.
Opvallend was hoe fel de band speelde’.
Het geluid was zo goed dat er mensen in de zaal waren die niet geloofden dat er Iive gespeeld werd.
Tijdloze hits die de tand des tijds hebben doorstaan.

Meeslepende concertavond
10cc trekt mensen uit minstens vier generaties, die met overgave meezingen.
Het belooven twee meeslepende concertavonden te worden met een betoverende set van meer dan 1,5 uur vol hits en een band die straalt van de professionaliteit, maar ook van plezier en enthousiasme.

Shows
dinsdag 09 april 2024 – NLD – Utrecht – TivoliVredenburg (sold out!)
woensdag 10 april 2024 – NLD – Utrecht – TivoliVredenburg (sold out!)

7 maart 2024
In dit bericht:
Translate »