Na de uiterst succesvolle herfst-tour dit jaar, met acht uitverkochte zalen, komt 10cc in 2024 terug naar Nederland voor een exclusieve indoor show in het Utrechtse TivoliVredenburg.
Dreadlock Holiday, The Wall Street Shuffle, I’m Not In Love, The Things We Do For Love, je zingt één van deze hits ongetwijfeld feilloos mee. Niet geheel vreemd, want de band uit Manchester scoorde in de jaren ’70/’80 meerdere nummer één hits. Diverse hits van 10cc worden tot de dag van vandaag nog gespeeld op de radio, of worden gebruikt in films.
De tour in 2024 heet ’10cc – The Ultimate Ultimate Greatest Hits Tour 2024′.
30 miljoen albums
10cc heeft inmiddels wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht. In de jaren ’70 was de band toonaangevend in de charts en werd ze als een van de creatiefste en meest kleurrijke bands van de wereld beschouwd. Na het uiteenvallen van de band in 1983, kwam de band een decennium later weer bij elkaar en brachten zij een nieuw album ‘Mirror Mirror’ uit in 1995. Sindsdien tourt de band al weer jaren over de hele wereld en blijven hun shows immens populair.
Afbeelding
Een steeds groter publiek voor 10cc met hun tijdloze hits en artrock deepcuts
De pers-reakties op de shows in het najaar 2023 betekenen dat de verwachtingen voor het concert in TivoliVredenburg hooggespannen mogen zijn.
’10cc mag tot de allergrootsten, de tijdlozen, gerekend worden’.
‘Opvallend was hoe fel de band speelde’.
‘Het geluid was zo goed dat er mensen in de zaal waren die niet geloofden dat er Iive gespeeld werd.’
‘Tijdloze hits die de tand des tijds hebben doorstaan.’
10cc trekt mensen uit minstens vier generaties, die met overgave meezingen.

Het belooft een meeslepende concertavond te worden met een betoverende set van zo’n twee uur vol hits en een band die straalt van de professionaliteit, maar ook van plezier en enthousiasme.

Tickets gaan hard
Tickets (alleen vaste zitplaatsen) voor het concert in TivoliVredenburg op woensdag 10 april 2024 vliegen de deur uit. Er zijn op dit moment nog tickets verkrijgbaar.

30 november 2023
In dit bericht:
Translate »