Persbericht, maandag 4 april 2022

Fiverr International Ltd., (NYSE: FVRR) kondigde haar eerste muziekevenement aan, Now Playing op 30 en 31 maart. Het gratis virtuele evenement biedt deelnemers de mogelijkheid om te luisteren naar een mix van artiesten en aspirant-muzikanten als ze hun muziek reis, industrie advies, en een kijkje geven in hun creatieve proces delen.

Het evenement biedt ook kennis uit de eerste hand over de muziekindustrie – ontdekt worden, een imago opbouwen, de nieuwste geavanceerde tools, en nog veel meer. Onder de bevestigde sprekers bevinden zich 6-voudig Grammy winnaar T-Pain, elektronische muziek DJ trio Cheat Codes, en virale TikTok artiest JVKE. Tijdens het evenement zijn er ook sprekers van YouTube Music, Artlist, Musiio, Genius en Fiverr’s wereldwijde gemeenschap van freelancetalent.

“Fiverr is uitgegroeid tot een platform dat professionals uit de muziekindustrie en bedrijven ondersteunt die toegang nodig hebben tot ongelooflijk muziektalent,” zegt Gali Arnon, Chief Marketing Officer bij Fiverr. “Hoewel dit muziekevenement voor ons een primeur is, geven we onze ongelooflijke community van vocalisten, songwriters, producers, adverteerders en merken de kans om hun expertise en passie met de wereld te delen.”

Hoewel het evenement gratis is om te registreren, werkt Fiverr ook samen met het Oekraïense Rode Kruis om aandacht te vragen voor de situatie daar en om aanwezigen aan te moedigen tijdens het Now Playing-evenement liefdadigheidsdonaties te geven om de Oekraïense hulpinspanningen te helpen ondersteunen.

“Het zou afwijzend van ons zijn om de grotere problemen in de wereld te negeren en we hebben een robuuste gemeenschap van muzikanten in Oekraïne,” zegt Brent Messenger, Vice President van Public Policy and Community Engagement. “Het doel van Fiverr is om iedereen te helpen hun bedrijf, merk of dromen op te bouwen, en we willen ervoor zorgen dat we hen en hun vermogen om hun passies na te streven blijven ondersteunen. Daarom moedigen we de aanwezigen aan om het Oekraïense volk te steunen tijdens dit conflict.”

Om meer te weten te komen over “Now Playing” van Fiverr en onze samenwerking met het Oekraïense Rode Kruis bekijk je hier onze landingspagina.

Over Fiverr
De missie van Fiverr is om een revolutie te veroorzaken in de manier waarop de wereld samenwerkt. Wij bestaan om de toegang tot talent te democratiseren en talent toegang te bieden tot mogelijkheden zodat iedereen zijn bedrijf, merk of dromen kan laten groeien. Van kleine bedrijven tot Fortune 500, meer dan 4 miljoen klanten wereldwijd werkten met freelancetalent op Fiverr in het afgelopen jaar, ervoor zorgend dat hun personeelsbestand flexibel, adaptief en wendbaar blijft. Met Fiverr’s Talent Cloud kunnen bedrijven hun teams eenvoudig uitbreiden met een pool van getalenteerde professionals uit meer dan 160 landen in meer dan 550 categorieën, variërend van programmeren tot 3D-ontwerp, digitale marketing tot content creatie, van videoanimatie tot architectuur.

4 april 2022
In dit bericht: