Persbericht, donderdag 24 februari 2022

Op 3, 4 en 5 juni 2022 vindt de 11e editie van VESTROCK plaats op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL). De afgelopen periode kondigde de organisatie al met trots een volwaardig festivalprogramma aan van ruim 30 nationale en internationale headliners zoals onder andere de Editors, Within Temptation, Martin Solveig, Son Mieux, Goldband, Ramkot, Lucas & Steve en Antoon.

Familieprogramma
Vandaag laat de organisatie weten ook voor de jongste festivalfans een speciaal programma in petto te hebben. Een familieprogramma met bijpassende acts en optredens voor de junioren, hun ouders, verzorgers, opa’s en oma’s en overige familieleden en vrienden. Zo zijn K3, Mega Mindy, Buurman & Buurman, Steven & Hans Kazan, Mad Science, Andre Het Astronautje en Herman Brood Academie te bewonderen. Het familieprogramma start op zondag 5 juni om stipt 13.00 uur en verloopt later soepel over in de laatste festivaldag. VESTROCK is tenslotte het festival voor de vriendschap: voor klein én groot, voor jong én oud!

Er zullen nog tientallen namen volgen voor de 11e editie van VESTROCK, waaronder nog meer headliners, herbevestigingen en vanzelfsprekend ook aankomend talent.

VESTROCK
VESTROCK, ook wel bekend als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival dat plaatsvindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot één van de meest unieke en ambitieuze festivals van de lage landen: een festival dat rock, pop en dance liefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar dat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. VESTROCK, op 3, 4 en 5 juni 2022, brengt je wederom het ultieme weekend weg met ca. 60 live acts, een onderwijs- en theaterprogramma in de VESTROCK UNIVERSITY en exclusieve optredens op diverse locaties. Bovendien biedt VESTROCK een familieprogrammering waarin ook de jongere bezoeker een echte festival ervaring mee kan maken. Krijg de kans om zowel nieuwe opkomende acts te ontdekken als te genieten van de meer gevestigde namen. Daarnaast zal er opnieuw een bourgondisch aanbod zijn aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen VESTROCK BLOND en een geweldige camping.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor VESTROCK is inmiddels gestart via www.vestrock.nl/tickets. VESTROCK vindt plaats op een eiland, waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is.

24 februari 2022
In dit bericht:
Translate »