Persbericht, 12 november 2021

“Vandaag hebben we helaas het besluit moeten nemen om het WijLand & XL Winterfestival van volgende maand te verplaatsen naar de winter van 2022. Aanleiding voor dit besluit zijn de huidige ontwikkelingen rondom het corona-virus, de daarmee gepaard gaande maatregelen en met name de zeer onzekere situatie die er aan komt vwb het organiseren van festivals en evenementen.

We komen nu reeds met het besluit omdat de corona-maatregelen  door de grilligheid van het virus en de ontwikkelingen van week tot week kunnen verschillen. Voor een festival als de onze kunnen we echter niet wachten met het nemen van een besluit tot kort voor het festival. Rest ons dan ook geen andere keuze dan te kiezen voor verplaatsing van het festival.

In het weekend van 16 tm 18 december 2022 hopen we dan ook een spetterend en mooi festival met alle partners, artiesten, betrokkenen en onze fantastische vrijwilligers te kunnen neerzetten.

We danken een ieder voor het begrip en wensen iedereen veel sterkte de komende periode, en blijf gezond.

NB. Reeds gekochte tickets worden 100% gerestitueerd, je hoeft hier niets voor te doen, het bedrag staat binnenkort weer op je rekening.”

– Organisatie WijLand & XL Winterfestival –

14 november 2021
In dit bericht: