Tom Grennan heeft een trainingssessie gedaan met de Surinaams-Marokkaanse vijfvoudig GLORY lichtgewichtkampioen Tyjani Beztati. De Britse singer-songwriter zocht Tyjani op in zijn gym, waar ze spraken over sport, muziek en dromen van de top.

De ontmoeting tussen Tom en Tyjani kwam tot stand door een exclusieve samenwerking tussen Glory Kickboxing en Sony Music. In de gym waar Tyjani zo’n twaalf keer per week traint, gingen de twee met elkaar in gesprek en namen ze het onder meer tegen elkaar op op de fietstrainer. In de video van de trainingssessie vertelt Tom dat hij iedere dag begint met een ijsbad en zes keer per week traint. Tom: “If I don’t train, my mind feels heavy.” Hij keek van tevoren dan ook uit naar het trainen met een wereldkampioen, zegt hij in de video. “I am going to learn how to throw a few punches, put a few kicks in there, with the big man himself: Tyjani.”

Het is niet de eerste keer dat Tom zich van zijn sportieve kant laat zien. Zowel in 2022 als 2023 deed hij mee aan de Britse UNICEF-benefietvoetbalwedstrijd Soccer Aid, waar hij dit jaar ook optrad. Twee jaar op rij werd hij bovendien verkozen tot Player of the Match.

De 28-jarige Tom Grennan bracht in juni zijn derde album What Ifs & Maybes uit, de opvolger van Evering Road uit 2021. De single Little Bit Of Love, met ruim 360 miljoen streams, werd platina in Nederland. In 2021 stond de track op nummer één in de radio-hitlijsten. Inmiddels heeft Tom Grennan ruim 1,3 miljard streams op zijn naam staan en bijna 7 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify. In 2023 deed Tom een arenatour door het Verenigd Koninkrijk en Europa en maakte hij zijn debuut op Glastonbury Festival.

https://www.instagram.com/reel/C1HJykpNl34/

21 december 2023
In dit bericht:
Translate »