Graag stellen we je hierbij “Altijd weer jezelf” voor, de nieuwe single van de Nederlandse songwriter Theun met een h, nu uit via Lab Music. Een ontnuchterend en tegelijk geruststellend liedje waarin hij zoekende lotgenoten adviseert om voor eens en voor altijd vrede te sluiten met dat waar je niet aan ontkomt: jezelf.

Theun met een h (Theun Supheert) heeft in Nederland al hele muzikale weg afgelegd als zanger, songwriter en drummer (o.m. in de band van Doe Maar’s Ernst Jansz). Maar er broeide nog iets nieuws, waar hij eerst nog wat langer voor moest leven. In persoonlijke Nederlandstalige popliedjes spaart hij het leven na de veertig bepaald niet. Of het nou gaat om de scherpe randjes van lange liefde, het vaderschap, of het onvermijdelijk wegsijpelen van de glamour, Theun observeert zo genadeloos dat het weer opbeurt.

Zijn debuut ‘Ik Hobbel’ verscheen eerder dit jaar, werd in eigen land uitermate positief onthaald en meteen opgepikt door NPO radio 1, NPO radio 2, NPO radio 5 en Radio Noord.  Ook in België hadden heel wat radio’s oren naar deze uiterst aanstekelijke single.

 

13 november 2023
In dit bericht:
Translate »