Vanwege de grote vraag naar de Europese tour “The World of Hans Zimmer – A New Dimension”, is een nieuwe show aan de tour toegevoegd, namelijk in Rotterdam Ahoy op 11 november 2024! Eerder deze week verkocht de reeds aangekondigde show in de Ziggo Dome, die plaatsvindt in het voorjaar van 2024, uit. Tickets voor de nieuwe datum zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande maandag, 20 november 2023, om 11:00 uur via www.worldofhanszimmer.com.

De ondertitel “A New Dimension” geeft dit al aan: Hans Zimmer arrangeert voor The World of Hans Zimmer – A New Dimension een gloednieuwe selectie uit zijn enorm diverse collectie partituren. Het publiek wordt meegenomen op een unieke muzikale reis en ondergedompeld in compleet nieuwe dimensies met de muziek van tweevoudig Academy Award winnaar Hans Zimmer.

De voorloper van de concerttournee, The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration, verbaasde het publiek voor het eerst in Duitsland in 2018 en is sindsdien op een triomftocht over de hele wereld. Hans Zimmer zelf zal niet live op het podium verschijnen in The World of Hans Zimmer – A New Dimension, maar zal fungeren als curator en muzikaal leider van de show.

De magie van de werken van Hans Zimmer zal het publiek in 2024 live blijven betoveren, samen met enkele van ’s werelds meest uitmuntende en gerenommeerde solisten en een meesterlijk symfonieorkest.

De “Hollywood Rebel” (zoals de BBC hem noemt) heeft met The World of Hans Zimmer een glamoureuze, levendige en opwindende live-ervaring van een heel bijzondere soort gecreëerd.

Hans Zimmer’s buitengewone melodieën en moderne composities boeien een wereldwijde schare aan fans van alle generaties. Hij heeft talloze internationale filmklassiekers van onvergetelijke en wereldwijd populaire soundtracks voorzien, waaronder Dune, The Lion King, Gladiator, The Dark Knight Trilogy, Interstellar en nog veel meer.

18 november 2023
In dit bericht:
Translate »