De Groningse band The Vices heeft vandaag hun nieuwste single Never Had To Know uitgebracht. Met dit nummer wordt de campagne van het album Unknown Affairs gestart. Deze tweede langspeler en opvolger van hun sterke en goed ontvangen debuutplaat Looking For Faces uit 2021 verschijnt op 17 maart en zal op vinyl, CD en digitaal beschikbaar zijn.

Never Had To Know kan hier via de gewenste streamingplatforms worden beluisterd.

Frontman Floris van Luijtelaar vertelt over Never Had To Know:

“Ik wilde niet zien dat sommige dingen nooit meer gaan zijn hoe ze ooit waren dus ik deed mijn ogen dicht. Ik deed alsof alles ‘alright’ was, totdat dit nummer kwam en ik me realiseerde dat je door weg te kijken niks terug kunt halen…”

The Vices is met hun smaakvolle en sprankelende mix van indiepop, surf- en garagerock én een uitstekend gevoel voor aanstekelijke melodieën en slimme composities binnen no time uitgegroeid tot een van meest relevante en succesvolle Nederlandse gitaaracts van het moment.

Eerder werden ze verkozen tot 3FM Talent en waren ze als huisband te zien in talkshow M op NPO 1. Afgelopen jaar werden ze door zowel Kensington als de Britse band Nothing But Thieves uitgenodigd als support, wat hen ook naar het buitenland bracht. 

En hun showcase optreden op The Great Escape in Engeland leverde het viertal een persoonlijke uitnodiging op van het Amerikaanse showcase festival SXSW waar de band in maart te zien zal zijn.

8 januari 2023
In dit bericht:
Translate »