Persbericht, dinsdag 4 januari 2022

Vandaag heeft de Groningse band The Vices hun nieuwe single Strange Again, die gisteren overigens al meteen tot 3FM Megahit werd uitgeroepen, uitgebracht. Het is de eerste track afkomstig van hun tweede album At Least I Heard ‘Em Saying, dat na aankomende zomer via Mattan Records zal verschijnen. De single Strange Again kan hier worden beluisterd.

Frontman/gitarist Floris van Luijtelaar zegt over Strange Again: “Strange Again markeert een nieuwe fase voor ons als band. We veranderen als personen en als je met je beste vrienden muziek maakt vanuit je hart veranderd de muziek dan mee. De kinderlijke energie zal altijd blijven, maar Strange Again is het begin van een persoonlijker, volwassener geluid.”

The Vices is met hun smaakvolle en sprankelende mix van indiepop, surf- en garagerock én een uitstekend gevoel voor aanstekelijke melodieën en slimme composities binnen no time uitgegroeid tot een van meest relevante Nederlandse gitaar acts van het moment. Bovendien werden ze verkozen tot 3FM Talent én zijn ze momenteel opnieuw te zien als huisband van talkshow M op NPO 1.

Afgelopen jaar bracht het viertal hun succesvolle debuutalbum Looking For Faces uit, dat mocht rekenen op veel enthousiaste reacties en lovende recensies. Ook scoorde de band, die verder bestaat uit Jonathan Kruizinga (orgel/gitaar), Simon Bleeker (bas) en Mathijs Louwsma (drums), hitjes met o.a. de singles Before Your Birth, In & Out en Looking For Faces.

6 januari 2022
In dit bericht: