Persbericht, 15 oktober 2021

The Partysquad heeft vandaag samen met Diztortion en Broederliefde de nieuwe single Wat Heb je Nodig uitgebracht. Hiermee volgen de ‘bazen van de club’ eerdere releases Systeem en Freaky Dingen op. De track is een hedendaagse mix van hip hop en pop, met invloeden van oldschool R&B en dance uit de jaren ‘90.

Jerry: “Diztortion en Broederliefde kennen we al heel lang en over een collab werd al jaren over gesproken; eindelijk is het nu zo ver! We zijn mega excited over deze release.”

Vanavond wordt de single release op de dansvloer gevierd tijdens het Amsterdam Dance Event, met een knallend feest in de Jimmy Woo.

Luister ‘Wat Heb Je Nodig’

Bij de nieuwe track is vandaag ook een video uitgebracht waarin alle artiesten en King te zien zijn. De track en video zijn geïnspireerd op R&B tracks uit de jaren ’90. Bekijk de video hieronder.

Over The Partysquad
Met hits als ‘Wat Wil Je Doen’, ‘Rampeneren’ en ‘Ik Ga Hard’ bouwt The Partysquad al ruim 23 jaar lang feesten voor een breed publiek op podia in binnen- en buitenland. Ze hebben samengewerkt met grote internationale en lokale artiesten als Major Lazer, M.I.A. en Afrojack en op grote festivals als Tomorrowland, Glastonbury en Ultra gespeeld. Ook is The Partysquad een van de eerste DJ’s met een eigen radioshow op FunX en SLAM!. Eerder dit heeft jaar heeft The Partysquad al twee nieuwe singles gedropt; ‘Freaky Dingen’ met Latifah, Saaff en Caza en Systeem met Antoon en Young Ellens. Die laatste track heeft inmiddels ruim 1 miljoen streams behaald. De nieuwe single Wat Heb Je Nodig met Diztortion en Broederliefde is het nieuwste wapenfeit van de legendes van het clubcircuit.

17 oktober 2021
In dit bericht:
Translate »