Deze zondagmiddag is De Pul voor één dag the House of The Rising Sun. Niemand minder dan The Animals & Friends brengen namelijk een bezoekje aan De Pul. The Animals-oprichter John Steel en Mick Gallagher reizen al meer dan vijftig jaar na het oprichten van de band nog steeds de hele wereld over. Samen met Danny Handley en Roberto Ruiz blijven ze de legendarische single House of The Rising Sun en andere hits, zoals ‘We Gotta Get Out Of This Place’, ‘Boom Boom’, ‘Don’t Let Me Be Misunderstood’ en vele andere ten gehore brengen op podia over de hele wereld. De band uit het Verenigd Koninkrijk komt overigens niet alleen naar De Pul.

Ook de legendarische band de Bintangs staan zondagmiddag op het podium in Uden. Al bijna 60(!) jaar draait deze Nederlandse rockband mee. Onder leiding van oer-Bintang Frank Kraaijeveld rocken ze hits als ‘Traveling in the USA’ en ‘Ridin’ on the L+N’. De naam van de Beverwijkse band betekent ‘sterren’ in het Indonesisch.

Deze en andere shows kunnen ondanks de verscherpte maatregelen gewoon doorgaan in De Pul. Onze zaal is ingericht met stoelen, waardoor op een veilige en comfortabele manier kan worden genoten van livemuziek. Benieuwd naar ons volledige programma de aankomende tijd? Klik dan op de knop hieronder.

Bekijk het volledige programma van de Pul

20 november 2021
In dit bericht: