Persbericht, vrijdag 8 juli 2022

De Britse band The 1975 keert vandaag terug met hun nieuwe single Part Of The Band, het eerste voorproefje van hun langverwachte nieuwe album Being Funny In A Foreign Language. Ook is er een bijbehorende videoclip voor het nummer verschenen.

Being Funny In A Foreign Language, het vijfde studioalbum van de groep, wordt op 14 oktober via Dirty Hit uitgebracht en is opgenomen in de Real World Studios in het Britse Wiltshire en de Electric Lady Studios in New York.

The 1975 heeft zich sinds de oprichting in Manchester in 2002 op de kaart gezet als een van de toonaangevende bands van hun generatie met hun stijlvolle rockers uitstraling, unieke muzikale benadering en een gepassioneerde fanbase.

Het vorige album van de band, Notes On A Conditional Form uit 2020, werd het vierde achtereenvolgende album en heeft internationaal lovende reacties mogen ontvangen. De band werd uitgeroepen tot ‘Band of the Decade’ door NME in 2020, nadat ze eerder al ‘Best Group’ wonnen bij de BRIT Awards in 2017 en 2019.


 

8 juli 2022
In dit bericht: