De nieuwe single van Suzan & Freek heet Verleden Tijd. Het is de eerste nieuwe muziek van het tweetal dit jaar. Eerder vandaag kondigde het duo aan dat ze volgend jaar twee shows geven in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Verleden Tijd is een ‘heartbreak anthem’ over het moeten loslaten van een liefde of vriendschap, terwijl je dat nog niet onder ogen wil zien. Het nummer is de eerste single van het aankomende vierde studioalbum van Suzan & Freek. Verleden Tijd is de opvolger van de single Vas-y (Ga Maar), die ze in september vorig jaar uitbrachten met Claude en inmiddels bijna 19 miljoen keer is gestreamd.

Eerder vandaag kondigden Suzan & Freek aan dat ze op zaterdag 24 en zondag 25 mei 2025 opnieuw in de Ziggo Dome in Amsterdam staan. In november 2023 gaf het duo vier uitverkochte shows in de Ziggo Dome.

Deze zomer spelen Suzan & Freek op festivals door heel Nederland. Ze staan onder meer op Central Park, Concert At Sea, Wish Outdoor, Zwarte Cross en Live On The Beach. Alle speeldata staan hier: https://www.suzanenfreek.nl/agenda

 

24 mei 2024
In dit bericht:
Translate »