Persbericht, maandag 31 januari 2022

Ruben Annink brengt op 8 april het nieuwe album 13 uit. De dag erna speelt de Haarlemse artiest een showcase in het Patronaat. Het wordt zijn grootste show tot nu toe en daarom is hij van plan om het groots aan te pakken. Ruben zal tijdens het optreden zowel oude hits als nieuwe nummers spelen. Bekijk hieronder de aankondigingsvideo.

“Hier ben ik mezelf
Hier hoef ik niks meer te bewijzen
Je brengt 13, mij, liefde en geluk
Waar een jongen van 13 ooit begonnen is met spelen en begreep dat die gemaakt is voor dit.
Het album ‘13’
Patronaat April de 9de
Zie ik je daar?”

In de video laat Ruben zien waar zijn roots liggen en lift hij een tipje van de sluier op van zijn aankomende album 13. Op het album zijn nummers terug te vinden over Ruben zijn gelukkige en ongelukkige momenten in het leven, wat hij heeft meegemaakt en waardoor hij de persoon is geworden die hij vandaag de dag is.

‘’Elke tegenslag heeft geleid tot een nieuwe kans en daarom is 13 voor mij een symbolisch geluksgetal. Elk stukje ongeluk heeft mij ook weer geluk gebracht. Leef met de dag en geniet er optimaal van.” – Ruben Annink

Klik hier voor tickets en informatie over de showcase in het Patronaat.

Over Ruben
Wanneer je vraagt wat voor muziek Ruben Annink maakt, zegt hij: mooie akkoorden, een gitaar en een beat. In 2015 deed hij mee aan het tv-programma De Beste Singer-songwriter van Nederland. Vier jaar later zong hij in De Beste Zangers, en speelde dat zelfde jaar op Noorderslag. Hierna bracht hij Verleden Tijd Van Liefde(ft.Amina), Wat Heb Je Nou Gedaan en Iemand die terug te vinden zijn op de EP Overduidelijk. Daarna sloeg hij een andere weg in als persoon en artiest. Met 100 Volt en Er is Niks laat hij met herkenbare merlodieën horen dat hij het leven met vallen en opstaan leeft. Hiermee hoopt Ruben andere jongvolwassenen te inspireren.

Meer info over Ruben Annink.

1 februari 2022
In dit bericht: