Ruben Annink heeft vandaag zijn nieuwe single ‘100 Volt’ uitgebracht. De track gaat over het gevoel dat je van de liefde krijgt: alsof je onder stroom staat. ‘100 Volt’ laat een andere kant van Ruben horen. Eerder maakte hij songs die omschreven kunnen worden als nederpop. Voor deze nieuwe single gaat hij voor een sound die een mix is van elektronische synthesizers en akoestische elementen met een hiphop randje.

‘100 Volt’ is geproduceerd door Project Money, die ook producties heeft gedaan voor Kraantje Pappie, Jonna Fraser, Murda, Frenna en een wereldster als Robbie Williams. De creatieve, sympathieke maar ook tikje rebelse Ruben staat erom bekend herkenbare thema’s in zijn muziek naar voren te laten komen. Door zijn eigen leven te leiden – met vallen en opstaan – inspireert hij jong volwassenen om optimaal te genieten van het leven. Want je leeft maar één keer!

“Terug naar de toekomst. Soms moet je terug in de muzikale tijdlijn om je wortels weer te vinden, met de mensen werken die het prototype “Ruben Annink” hebben gemaakt en liedjes maken met de taal die ik altijd spreek. Soms is een pas op de plaats een hele grote stap vooruit. En dit is het begin van een heel nieuw hoofdstuk; Ruben Annink 2.0”  – Ruben Annink

OVER RUBEN ANNINK
Wanneer je vraagt wat voor muziek Ruben Annink (1998) maakt, zegt hij: mooie akkoorden, een gitaar en een beat . Eerder bracht hij de nummers ‘Verleden Tijd Van Liefde(ft.Amina)’, ‘Wat Heb Je Nou Gedaan’ en ‘Iemand’ uit. Deze tracks zijn terug te vinden op zijn tweeluik EP Overduidelijk die Ruben afgelopen jaar uitbracht. Hij deed in 2019 mee aan het tv-programma de De Beste Zangers en speelde niet veel later op Noorderslag. In oktober staat hij opnieuw op het podium tijdens zijn (bijna uitverkochte) clubtour.

23 september 2021
In dit bericht:
Translate »