RORI onthult de volgende stap in haar carrière met de nieuwe single ‘Ma Place‘ en kondigt de release aan van haar debuut-EP ‘Ma saison en enfer‘ op 3 februari. Bekijk hieronder de videoclip van ‘Ma Place’.
Na het succes van haar hitsingle ‘Docteur‘, zorgt ‘Ma Place‘ voor een sterke comeback van RORI. De jonge Belgische zet een nieuwe stap met deze krachtige en pakkende track, een kruising tussen pop en rock. Voor dit nummer kon RORI opnieuw rekenen op de hulp van producer Hadrien Lavogez, maar deze keer werden de twee bijgestaan door Lennard Vink, producer en artistiek leider van onder meer Roméo Elvis en Oscar and the Wolf.

De nieuwe single staat op haar allereerste EP ‘Ma saison en enfer‘, die op 3 februari uitkomt. Op ‘Ma saison en enfer‘ nodigt RORI ons uit op een eclectische trip die haar liefde voor de popcultuur onderstreept. Het artwork van ‘Ma Place‘, evenals alle visuals, is gemaakt door RORI zelf en markeert dit spannende nieuwe hoofdstuk in haar carrière. RORI speelt haar EP live op het internationale festival Eurosonic op 19 januari, maar zal ook te zien zijn op festivals deze zomer.

Luister ‘Ma Place’
RORI scoorde het afgelopen jaar succes met haar single ‘Docteur’. De track was het 9e meest gedraaide nummer op radio in Wallonië in 2022 en telt al meer dan 3 miljoen streams.

Het succes van deze song houdt trouwens niet op bij de Belgische grenzen, maar werd ook ondersteund door radiostations in Zwitserland, Frankrijk en Canada. RORI stak in september zelfs de Atlantische Oceaan over na een uitnodiging voor een grote tv-show in Quebec, die werd uitgezonden op TV5 Monde.

De jonge Belgische artieste kreeg vorig jaar al de kans om op te treden op enkele van de grootste podia van het land, waaronder Solidarités, het Feel Good festival, de Botanique en de Ancienne Belgique.

OVER RORI
RORI zette haar eerste stappen in de muziek met de groep BEFFROI. Op 16-jarige leeftijd hadden ze hun eerste succes met het nummer ‘Swim‘, dat opgepikt werd op radio. Daarna volgden onder meer optredens op Dour en Les Ardentes.

De zangeres zette haar avontuur solo verder in 2020 en bracht haar eerste singles uit die opnieuw de aandacht trokken van de media en radiostations in België. Deze tracks dienden volgens RORI als een experiment, een soort muzikaal laboratorium dat haar volgende stappen hielp te bepalen.

In 2022 was RORI klaar om zichzelf volledig te omarmen en nam ze de beslissing om uitsluitend in het Frans te zingen. Zo kwam het kwetsbare ‘Docteur’ tot stand. Deze track explodeerde op alle radiostations en streamingplatforms en bracht RORI zowel nationaal als internationaal onder de aandacht.

15 januari 2023
In dit bericht:
Translate »