De Brits-Japanse popsensatie Rina Sawayama heeft haar langverwachte tweede album Hold The Girl uitgebracht via Dirty Hit.

Hold The Girl volgt Rina’s veelgeprezen debuut SAWAYAMA en bevat 13 tracks die Rina van een veelzijdige kant laten horen. Zo bevat de langspeelplaat onder andere ballads als single Phantom en laat ze zich van een ruigere kant horen op Hurricanes. Bovenal is Hold The Girl een collectie popliedjes waarmee Rina zich op de kaart zet als een grote nieuwe popster.

Hold The Girl is geschreven en opgenomen met Clarence Clarity en Lauren Aquilina en geproduceerd door onder meer de legendarische Paul Epworth (Adele, Florence & the Machine), Stuart Price (Dua Lipa, The Killers, Madonna) en Marcus Andersson (Demi Lovato, Ashnikko).

Rina’s debuutalbum SAWAYAMA, dat in 2020 verscheen, werd één van de meest geprezen albums van dat jaar. Zo verscheen het op meerdere top 50 album van het jaar-lijstjes, waaronder die van de New York Times (#2), The Guardian (#3) en Rolling Stone (#6). Inmiddels heeft Rina een enorme fanbase en heeft samenwerkingen achter de rug met iconische artiesten als Charli XCX, Lady Gaga en Elton John.

18 september 2022
In dit bericht:
Translate »