Years and Years – Night Call


De Britse muzikant Olly Alexander gaat de wereld door onder de naam Years and Years. Met Night Call levert de man zijn derde album en die staat weer vol swingende dance pop.

Het recente album Palo Santo kent een serie hits en dat smaakt naar meer. Dit weet de man op dit album zeker over te doen. Toch zijn de songs ‘Startruck’,  ‘Crave’ en ‘Sweet Talker’ met ‘Galantis’ toch geen grote hits geworden. Maar de koek is nog lang niet op. De synthpop album kent zoveel heerlijke songs en potentiele hits waaronder de huidige single ‘Sooner or Later’, ‘Intimacy’ of ‘See You Again’.

Elton John en Kylie Minogue

De sound dat doet denken aan de Pet Shop Boys, is dan ook gemaakt om ‘It’s A Sin’ te coveren. Dit keer is het met Elton John en weet Kylie Minogue aan te sluiten bij ‘A Second to Midnight’.
Het is alleen jammer dat je hiervoor de deluxe versie of een New Years editie voor nodig hebt.
Hoewel het gehele album in de pop en dance een prima album is, zien we in de deluxe versie meer variatie songs zoals de remix van Starstruck van Kylie of het ‘Play’ met Jax Jones.

Een prima album dat heerlijk is om op te zetten voordat je de avond in gaat om te dansen. Ook al is dat tegenwoordig al om 19 uur. 

26 januari 2022
In dit bericht: