De grootste rockband van Nederland Within Temptation speelde vorig jaar twee keer in de Ziggo Dome. Met het recente album Bleed Out weet de band de wereld te verenigen.

Dat de band een internationale allure kent weten we inmiddels en dan is de setlijst ook een mix van alle albums. Hierdoor zijn Entertain You en Don’t Pray for Me de enige songs van het recente album. Met Evanascence zangeres Amy Lee weet Sharon den Ander The Reckoning als duet te presenteren. Beide bands maken deze tour waar waardoor deze samenwerking mooi op gang is gekomen.

Het is een mooie registratie van de band en deze avond. Het is puur live en zien we dat Sharon alles bij naam en toenaam noemt.
Het bombastisch geluid blijft live ook goed staan en met ‘Stand My Ground’  en de hits  ‘Ice Queen’ en ‘Mother Earth’ wordt het publiek bediend waar ze voor komen.

Het zijn nog even heerlijke songs net als alle songs die die avond voorbij komen. Het is dan ook niet gek dat dit nog altijd even een van de betere internationale acts  van Nederland is. Iets waar we nog altijd trots op kunnen zijn!

23 juni 2024
In dit bericht:
Translate »