De Nederlandse band Rosemary’s Sons uit Breda doen al heel wat jaren mee. Niet dan de heren top 10 hits scoren maar in Nederland is de band uitgegroeid tot een gedegen popband met een vleugje country. De samenwerking met Ilse de Lange, JW Roy  zijn eerder bijzonder dan dat het gewenste succes bracht. Na vier albums stopt de band in 2009. Nu zijn Martijn Hagens, Ad van Halteren en Bert Herber terug als trio van Rosemary’s Sons.

Het album klinkt alsof men gewoon verder gaat waar men toen is gebleven. Dit maal licht het accent meer op de rocksound en mag het vleugje country niet ontbreken. Met songs als het titelstuk weet men even lekker los te gaan. Met aanstekelijke mee zing koortjes ga je zo het album door. Het album opent al lekker met ‘The Ride’ en ‘Come As The Rain’. Enigszins behoudend maar zeker een pakkende popliedjes. Dan volgt met ‘One Trick Pony’, dat geen cover van Paul Simon is en dit wordt met de piano ballad ‘Blue for You’ opgevolgd.

De toetsen worden nu ingespeeld door producer Joost van de Broek en neemt zijn Navarone maatje Marijn van Haren mee voor de achtergrond vocalen.
Hoe dan ook het zijn mooie liedjes als het gaat om ‘Feels so Good’ en het juweeltje ‘Mr. & Mrs. Miller’ zijn heerlijke songs om bij weg te dromen.

8 april 2023
In dit bericht: