OSKA – Honeymoon Phase


Een nieuwe ster aan de muzikale hemel is OSKA. Haar debuutalbum My World, My Love, Paris zal in februari 2022 verschijnen. Dit jaar verscheen de EP Honeymoon Phase. We kennen OSKA van de ANWB Kerst commercial uit 2019. Een mooi intens liedje dat naar huis verlangd. Of van de samenwerking met Haevn (DWWD ‘Somebody I Used to Know’), waarvoor ze als supportact mee zou gaan touren.

Kraakheldere stem

Ze weet met haar prachtige  stem de songs kraakhelder neer te zetten. Daarom is deze EP zo leuk om alsnog even onder de aandacht te brengen. Ze weet je direct te pakken vanaf de eerste klanken van ‘Distant Universe’, waar ze je meeneemt naar de avond waarin ze je van alles verteld. Met het titelnummer ‘Honeymoon Phase’ gaat ze direct door naar de laatste honk. Qua muziek past het bij Haevn. De ingetogen sound en de dringend aangesproken worden met haar stem, maakt dat de songs bijna voor je zijn geschreven. Met de single ‘Somebody’ weet ze je helemaal in te pakken en zing je dit nummer voor de rest van de week. Ja wellicht heb je dit de hele zomer al gedaan.

Mooi visitekaartje voor het album in februari

De jonge vrouw weet  met de singer-songwriter songs en haar prachtige stem ‘Misunderstood’ en ‘Love You’ve Lost’ deze EP tot zijn eind te brengen. Zeker een mooi album en aanrader om 14 februari in de agenda te noteren voor het debuut album. Zeker een leuk verrassend cadeau voor valentijn en dit voorproefje voor onder de kerstboom. 

18 december 2021
In dit bericht:
Translate »