Michael Bubblé - Christmas

Michael Bublé – Christmas (10 Years Anniversary)


Aangezien de goedheiligman ons land weer heeft verlaten kunnen we ons richten op kerstmis, of zoals de Amerikanen en Canadezen zo mooi zeggen; The Happy Holidays. Traditiegetrouw brengen artiesten jaarlijks albums uit en de Canadese superster Michael Bublé viert dit jaar zelfs het 10-jarige jubileum van zijn album Christmas.

Klassiekers en Samenwerkingen

Tien jaar geleden was daar dat Christmas-album met klassiekers als ‘Santa Claus Is Coming To Town’, ‘Have Yourself A Merry Little Christmas’, ‘Blue Christmas’ en natuurlijk ‘Silent Night’. Natuurlijk alles met dat sausje waar de sympathieke Canadees garant voor staat en met het glazuurlaagje van strijkers en blazers die voor de sfeer zorgen. Daarnaast nog wat bijzondere samenwerkingen zoals het olijke ‘Jingle Bells’ met The Puppini Sisters en de “doowop”-versie van ‘White Christmas’ waar we Bublé samen met superster Shania Twain horen. De afgelopen jaren groeide dit smaakvolle album uit tot het best verkochte kerstalbum van deze eeuw en om het ’10 Year Anniversary’’ te vieren is er nu een speciale editie uitgekomen.

Nieuw nummer ‘The Christmas Sweater’

De bonus-cd met zeven extra tracks trapt af met ‘Let It Snow’, misschien wel één van de ontbrekende klassiekers op het originele album. Ook nu is weer die “jazzy”-touch van Bublé. De versie van ‘Winter Wonderland’ blijkt een duet met Rod Stewart te zijn en bij ‘Frosty The Snowman’ is weer de samenwerking met The Puppini Sisters. Maar daarmee is het lijstje van meewerkende artiesten nog niet afgewikkeld want op de smaakvolle versie van ‘Silver Bells’ horen we Naturally 7 jun opwachting maken. Ook schreef Bublé een nieuw nummer, ‘The Christmas Sweater’, en natuurlijk mag dat ook niet ontbreken. Naast deze 2-CD is er voor de echte fan ook nog een superdeluxe versie uitgebracht! 

8 december 2021
In dit bericht: