Publiekslievelingen Red Hot Chili Peppers opnieuw op Rock Werchter

Werchter, maandag 5 december –Wat goed is, keert snel terug. Red Hot Chili Peppers verkeren in beste vorm en kondigen vandaag een nieuwe tournee aan. Op vrijdag 30 juni brengen de Californïers hun gepeperde funkrock opnieuw naar het Festivalpark. Red Hot Chili Peppers worden graag gezien in Werchter. Altijd scoren ze hoog in de wishlist van de festivalgangers. RW♡RHCP.

Rock Werchter 2023 vindt plaats in het Festivalpark in Werchter van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli. Eerder bevestigd: Stromae voor donderdag 29 juni, Fred again.., Oscar and The Wolf en Muse voor zaterdag 1 juli en Arctic Monkeys en Queens of the Stone Age voor zondag 2 juli. Tickets zijn in verkoop via ticketmaster.be. Meer namen voor Rock Werchter worden binnenkort bekendgemaakt. Weet meer via rockwerchter.be.

Red Hot Chili Peppers waren afgelopen zomer de afsluitende headliner van de editie 2022. Het viertal bedankte Werchter voor die eer door alles uit de kast te halen. Meezingers van bij de start, publiekslieveling Flea op een wolk en een vrachtlading funky stuff die werd aangestuurd door John Frusciante, de gitaar op de beste platen van de Peppers. Sinds 2019 is hij – na tien jaar afwezigheid – weer aan boord. Dat laat zich meteen voelen aan de productie. Nauwelijks zes maanden na ‘Unlimited’ (2022) stelt de groep al een volgend album voor. ‘Return of the dream canteen’ (2022) is gemaakt tijdens dezelfde sessies. Het plan was om de gezamenlijke oogst van 40 nummers uit te brengen op zeven albums. Maar dat vond de platenfirma van het goede teveel. We onthouden: de Peppers verkeren in bloedvorm. Het concert op Rock Werchter 2023 maakt deel uit van hun net aangekondigde wereldtournee.

Over Rock Werchter: Vier dagen, vier podia. De grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste muziekfestival van België vindt in 2023 plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse. De omstandigheden uitmuntend. Het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber. Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be.

5 december 2022
In dit bericht:
Translate »