Met de toevoeging van Stereo MC’s (UK), Headshrinkers (UK), Another Now, DJ Willem Jongeneelen en Maaster is het programma voor VESTROCK DOWNTOWN 2021 compleet. Op VESTROCK DOWNTOWN zijn meer dan 25 acts te zien, waaronder Chef’Special, De Staat, Maan, Ramkot, Hang Youth, Mental Theo, Donnie, Dopebwoy, Frans Duijts, Dirk. en Paceshifters. Op https://www.vestrock.nl/line-up is de volledige line-up te vinden.

VESTROCK DOWNTOWN 2021
VESTROCK DOWNTOWN is een nieuw najaarsfestival met een heerlijke line-up en zonder anderhalve meter restricties. VESTROCK DOWNTOWN heeft de intieme sfeer van VESTROCK, opgezet als een echt festival met twee stages: een megatent voor de Main Stage, en De Schuur, een groter broertje van De Kapel, met een balkon. Op VESTROCK volgen ze de actueel geldende coronaregels van de Nederlandse overheid. Voor toegang tot het festivalterrein is dus een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een recent negatieve test via Testen Voor Toegang.

KAARTVERKOOP
Voor VESTROCK DOWNTOWN 2021 zijn nog tickets beschikbaar via www.vestrock.nl. Het aantal beschikbare kaarten is beperkt.

19 oktober 2021
In dit bericht: