Maak je klaar voor PROGPROMS II, de ode aan Progressive rock! 
Pink Floyd, Genesis, Yes, The Alan Parsons Project en Peter Gabriel; allen vaandeldragers van de prog met kneiters van hits op hun naam! Zanger en mede-organisator Edward Reekers (ex Kayak) vertelt: “Toen ik een setlijst ging samenstellen voor de Progproms-show viel het me op hoeveel wereldhits er in principe voor in aanmerking kwamen. Maar ik merkte ook dat met name de liefhebbers van dit genre ook dol zijn op het ontdekken van pareltjes die ze nog niet kenden”. Met zijn band brengt hij een onnavolgbare ode aan de door ons zo geliefde prog- en symfonische rock.

De vaste band bestaat naast Edward Reekers (Kayak, Ayreon) uit: Charles Nagtzaam (Frank Boeijen, Liesbeth List, Harry Sacksioni), Juan Van Emmerloot (Snowy White, Steve Lukather, Ayreon), Mark Bogert (Knight Area), Jeffrey Revet (Stream Of Passion, Queen Forever) en Nadine Pruim (I Can See your Voice). Voor Progproms II  zijn er een aantal speciale gasten uitgenodigd: Damian Wilson, Hubert Heeringa en Robby Valentine. 

Damian Wilson (Arena) is een zanger en songwriter die inmiddels aan meer dan zeventig albums heeft meegewerkt. Denk aan artiesten als Headspace, Threshold, Ayreon en Rick Wakeman’s English Rock Ensemble. Als soloartiest bracht hij vijf albums uit en speelde hij de hoofdrol in Les Misérables UK. Multi instrumentalist Hubert Heeringa is bekend van Ten Sharp en Best Of Britain. Hij speelt EWI (windinstrument), saxofoon en viool/ Robby Valentine: Na zijn (met een Gouden Harp bekroonde) debuut in 1992 verschenen nog negen andere albums, waarvan enkele alleen in Japan zijn uitgebracht. Daarnaast werkte hij samen met onder andere Zinatra, Valensia, Lucassen/Ayreon en Helloise. Hij is een muzikale alleskunner die rock én klassieke muziek op een heel toegankelijke wijze combineert en daarbij zijn grote liefde voor het ‘klassieke’ Queen niet onder stoelen of banken steekt.

Wij hopen je te zien op donderdag 29 december 2022 ! Laten we het jaar samen af sluiten met de beste progrock nummers allertijden! Tickets: www.livepul.com/agenda/progproms-2022-uden/

29 november 2022
In dit bericht:
Translate »