Op vrijdag 22 april heeft de Effenaar in Eindhoven de primeur van de Augmented Reality liveshow ‘Out of the Blue’ van Camilla Blue en haar band. Deze avond presenteert de Brabantse multi-artieste haar nieuwe album ‘Yellow’. De afgelopen twee jaar zijn vrijwel alle songs op single en video verschenen, waaronder Loose Sand dat meer dan 160.000 Spotify-streams bereikte.

De AR-show is ontwikkeld in samenwerking met Effenaar Smart Venue en Fontys, met ondersteuning van Kunstloc Brabant. De rijk gevarieerde songs over haar levensverhaal krijgen extra kracht door verrassende AR-beelden die het publiek ervaart door speciale brillen. De AR-technieken versterken de boodschap en emotie van de songs.

Als je begin april een preview bij een gele deur tegenkomt in het centrum van Eindhoven, dan maak je kans om de hoogtepunten van de show te ervaren met een AR-bril. Win je geen bril, niet getreurd, je kunt deze ervaring ook beleven via je smartphone. Op 22 april komt het opkomende Nederlandse talent terug naar de plek waar ze ooit debuteerde. De show zit boordevol verrassingen, energie en gevarieerde muziek.

Camilla Blue componeert, schrijft teksten, zingt, speelt piano en gitaar, en combineert andere artistieke kwaliteiten zoals schilderen en ‘performen’ met haar muziek. Als één van de toptalenten van Brabant kreeg ze ondersteuning van Music Hub Brabant. Ze is doorgedrongen tot de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, die vanwege de coronacrisis is uitgesteld.

www.camillabluemusic.nl

31 maart 2022
In dit bericht: