Persbericht, vrijdag 13 mei 2022

Philip Kroonenberg maakt een lied als er iets gebeurt dat hem raakt of als hij wordt overvallen door een nieuw gezichtspunt. Zo ontstaan er tijdens zijn werk als psychotherapeut ook nieuwe liedjes. Over zijn werk en de toestand in de wereld en hoe bijvoorbeeld tijd steeds kostbaarder wordt.

In september brengt Excelsior Recordings de nieuwe plaat The Therapist van Philip Kroonenberg uit, voorafgegaan door een aantal singles. Bij elke singlerelease hoort een muzikale zondagmiddag in Het Paardcafé te Den Haag. Zo ook dit weekend bij de eerste single: I Got A Line.

Philip Kroonenberg vertelt graag verhalen. Dat doet hij in zijn liedjes en tussen de nummers door als hij vertelt waar ze over gaan en hoe ze ontstaan zijn. Ieder nummer heeft zijn eigen anekdote, waarbij verbazing de rode draad is. Zo ook tijdens de muzikale zondagmiddagen: Philip Kroonenberg, The Therapist invites. Samen met een wisselende muzikale gast gaan ze op zoek naar het verhaal achter het lied. De eerste gast is, de van onder andere Smutfish bekende, Melle de Boer. VanWyck en Yorick van Norden zijn de volgende sessies aan de beurt.

13 mei 2022
In dit bericht: