Persbericht, woensdag 15 juni 2022

Paolo Nutini geeft op woensdag 29 juni een exclusieve showcase in De Helling, Utrecht. Een paar dagen later, 1 juli, verschijnt zijn nieuwe album Last Night In The Bittersweet. Eerder deelde Nutini al de single Through The Echoes en de tracks Shine A Light en Lose It. Eerder kondigde hij al twee shows in Paradiso aan op 8 en 9 oktober die in no time werden uitverkocht.

Tickets voor deze exclusieve showcase gaan vanaf morgenochtend 10:00 uur in de verkoop via www.dehelling.nl.

Last Night In The Bittersweet is Nutini’s eerste nieuwe album sinds 2014. Op de plaat zijn klassieke rock geluiden terug te horen gecombineerd met post punk en hypnotiserende Krautrock. Hij produceerde het album zelf samen met Dani Castelar en Gavin Fitzjohn. Ook de teksten zijn van zijn eigen hand, hoewel leden van zijn liveband ook enkele stukken bij hebben gedragen.

‘Through The Echoes’ is de eerste single van het album. Bekijk hieronder de live versie van het nummer.

Over Paolo Nutini
Een overzicht maken van alles wat Paolo Nutini tot nu toe bereikt heeft, bevestigt zijn status als een van de meest interessante succesverhalen uit de recente Britse muziekgeschiedenis. Alleen al in het Verenigd Koninkrijk verzamelde de Ivor Novello-winnaar maar liefst 18 Platina certificeringen. Wereldwijd scoorde hij succes met de albums Sunny Side Up en Caustic Love en heeft Nutini al meer dan 8 miljoen album sales en 1,5 miljard streams op zijn naam staan.

15 juni 2022
In dit bericht: