Eerder werd P!NK aangekondigd als headliner van het dagfestival

Werchter, 25 november 2022 – Twee nieuwe namen voor dagfestival Werchter Boutique! Vandaag worden OneRepublic en Goldband aan de affiche toegevoegd. Dat zijn veel hits. Veel meezingers. En vooral veel feest. Eerder werd al bekendgemaakt dat P!NK het festival zal headlinen. Werchter Boutique vindt plaats op zaterdag 17 juni in het Festivalpark in Werchter. Tickets voor Werchter Boutique zijn in verkoop via ticketmaster.be.  Als zoete broodjes verkopen ze. De teller staat op meer dan 50.000 verkochte tickets. Meer namen voor het festival worden later aan de affiche toegevoegd.

 

Ryan Tedder, frontman van OneRepublic heeft een bijzondere gave: dikke hits schrijven. De grootste wereldsterren – van Beyoncé, over Adèle en Ellie Goulding tot Ed Sheeran- maken graag gebruik van zijn uitzonderlijk talent. Maar vooral geeft hij zich volledig voor eigen band. In 2007 debuteert OneRepublic met Dreaming Out Loud. En dat dromen heeft opgeleverd. Dat elke maand meer dan 40 miljoen streams genoteerd worden op Spotify is geen toeval. Counting Stars, Run, Apologize, Rescue Me en recente single I Ain’t Worried herken je bij de eerste noot.

Wie afgelopen zomer op Rock Werchter was en daar op zaterdag de opener van de dag meepikte, kwam terecht op de grootste fuif ooit op het middaguur. Verantwoordelijk voor al dat uitzinnig plezier: Goldband. Catchy songs zoals Noodgeval, De Langste Nacht, Witte Was, Dit Is Voor Jou en Alles Kapot maken de drie stukadoors uit Den Haag wereldberoemd in de Lage Landen. De zegetocht van Goldband gaat aan een razend tempo verder. In de lente staan ze 2 keer in een uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen, in de zomer wacht Werchter Boutique.

 

Tickets voor Werchter Boutique 2023 zijn te koop via ticketmaster.be. Een ticket voor Werchter Boutique 2023 kost 108 euro (inclusief servicekosten, mobiliteit- en ecobijdrage). Golden Circle tickets zijn reeds uitverkocht.

 

Over Werchter Boutique: Werchter Boutique brengt het beste van de popmuziek naar het Festivalpark. Op de Main Stage schitteren ze, de artiesten die een grote massa in openlucht kunnen begeesteren. Werchter Boutique, dat is zingen, dat is dansen, dat is vooral veel plezier. Van ’s middags tot de nacht valt. Geweldige namen zoals Years & Years, Snow Patrol, Gorillaz, Robbie Williams, Fleetwood Mac, Stromae en Bruno Mars sierden reeds de affiche van dagfestival Werchter Boutique. Werchter Boutique 2023 met headliner P!NK vindt plaats op zaterdag 17 juni in het Festivalpark in Werchter. Meer info via werchterboutique.be.

25 november 2022
In dit bericht:
Translate »