“Mijn verhaal is helaas slechts één van de voorbeelden van vele anderen, dus is aandacht hiervoor zo belangrijk. We mogen echt met z’n allen erkennen dat dit zoveel, teveel, voorkomt.” Daarom schreef Marloes haar nieuwe single ‘Voor Mij Alleen’. Op 25 november bij de officiële opening in Breda van Orange the World zal zij dit ten gehore brengen. Op 26 november is ‘Voor Mij Alleen’ beschikbaar op alle platformen. Via dit bericht nodigt zij je uit er alvast meer over te weten te komen.

Geweld tegen vrouwen gaat niet alleen over vrouwen die op de grond liggen met gebroken botten of blauwe plekken. “Dat mag nooit! Dat gaat elke grens voorbij!, ook al gebeurt ook dat helaas te vaak”, aldus Marloes. De campagne en Marloes met haar single ‘Voor Mij Alleen” willen juist ook aandacht vragen en opkomen voor vrouwen/meisjes die zich onveilig voelen, zich gedwongen voelen, geïntimideerd zijn en daardoor als tiener opgroeien zonder ‘gezond’ referentiekader en het dus normaal gaan vinden.

Teken de ‘Ik ben #medestander pledge’ op deze pagina:
https://www.orangetheworld.nl/de-medestander-pledge/

Marloes hoopt met deze single zowel mannen als vrouwen te bereiken. Marloes: “Op www.orangetheworld.nl kun je een pledge tekenen! Waarin je aangeeft medestander te zijn. En we een patroon kunnen doorbreken voor onze volgende generaties. Doe je mee?”

Eerste couplet Voor Mij Alleen:
Met een brief hier in mijn hand,
Schrijf ik omdat ik niet praten kan.
Want wat ik eigenlijk zeggen wil,
durf ik niet, dus ben ik stil.

Refrein Voor Mij Alleen:
En het gebeurt steeds weer opnieuw,
En ik kan het niet meer aan.
Maar nu ik niet verder wil,
Dan zal ik gaan, ja ik moet gaan.
Voor mij alleen. Voor mij alleen.

24 november 2021
In dit bericht: