Persbericht, dinsdag 28 juni 2022

Aanstaande vrijdag 1 juli breng HUTS hun nieuwe single ‘You & Me’ (ft. PRISKA) uit! De track is kenmerkend voor hun Progressive Slap sound: een frisse kijk op het moderne EDM en een combinatie van Progressive House en Slap House. De mix van de 2 stijlen maakt hun muziek perfect voor zowel de radio als de (zomer)festivals.

HUTS is het Nederlandse DJ duo, bestaande uit Jordan Jay (Jordi Coenradie) en Idetto (Stijn Kouwenhoven). Jordi heeft al officiële remixes gemaakt voor onder meer Ava Max, Afrojack en Icona Pop en stond daarmee meerdere keren in de 538 Global Dance Chart. Stijn werkte achter de schermen voor artiesten als Sam Feldt, Fedde Le Grand en OMI.

Als HUTS heeft het duo al meerdere successen geboekt. Sinds hun debuutsingle ‘Falling’ (februari 2020) hebben de twee meer dan 75 miljoen streams behaald en hebben ze inmiddels meer dan 1.7 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify.  Met hun single ‘Red Lipstick (hey what’s up it’s 616)’ gingen ze viral op TikTok in Duitsland en stonden ze in de Viral 50 charts in Nederland, India en Oostenrijk.

‘You & Me’ is de opvolger van ‘Night We Met’, die maar liefst 17 weken op de SLAM! playlist stond, waarvan 4 weken op de A-rotatie. SLAM! zal donderdag 30 juni de nieuwe single voor het eerst draaien in hun Ochtendshow, inclusief een interview met Jordi en Stijn.


 

29 juni 2022
In dit bericht:
Translate »