De coronaperiode was en is een moeilijke tijd voor muzikanten. Waar lichtpunten voor hen soms moeilijk te vinden waren, hebben sommige muzikanten de coronaperiode gebruikt om iets nieuws te starten. De nieuwe Zwolse band Blacksilver is daar een van de fijne resultaten van.

Zoals ze zelf omschrijven zijn ze opgestaan uit de puinhopen van de corona en hebben ze de frustratie van deze periode gebruikt om een stevige band te starten. Ze zijn een tegen blues aanschurkend rockmonster met louter eigen werk. Ze hebben al veel nummers geschreven en opgenomen en daarvan is al een single met clip uitgebracht.

Blacksilver bestaat uit Alain Hermans (Ain’t No Foo, Audioporn) op basgitaar en zang, Raymond van Olphen (DirtDawgs, Cosmic Walhalla) op gitaar, Alex Akkerman (ex-Audioporn) op gitaar en zang en Cesco Reckman (Ain’t No Foo, The Red Hots) op drums. Blijf op de hoogte door hun website www.blacksilverband.com en hun sociale media kanalen te volgen. Hier is bijvoorbeeld naast hun eerste videoclip ook al een live clip te zien van de track ‘Sweet Lady’.

1 oktober 2021
In dit bericht: