Op zaterdag 13 november voert Expeditiefestival Wanderlust festivalgangers opnieuw langs diverse zalen & artiesten in het Energiehuis. Bibelot en Kunstmin zorgen samen voor een avontuurlijke, muzikale en theatrale avond met een verrassende, nog onbekende line-up!

Voor iedereen die graag nieuwe dingen ontdekt, organiseren Bibelot en Kunstmin ‘Expeditiefestival Wanderlust’. Na twee succesvolle eerdere edities, volgt nu een nieuwe editie van dit bijzondere festival. Liefhebbers van muziekfestivals als ‘Lowlands’ en ‘Down The Rabbit Hole’ en rondreizend theaterfestival ‘De Parade’ kunnen hun hart ophalen bij dit festival met nieuwe geluiden, uitdagende concerten en performances.

Vier verrassende optredens in het Energiehuis
Het festival is een goede manier om de prachtige industriële ruimtes in het Energiehuis en een gevarieerd programma te ontdekken. Alle vier de artiesten spelen 30 minuten, dus er is voor elk wat wils. De twee routes, zelfde programma, ander startpunt, beschikken over een beperkte capaciteit en blijven daardoor intiem (maximaal 70 personen). De line-up blijft met opzet tot het laatste moment een groot raadsel.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar

Tickets kosten € 12,50 en zijn vanaf dit moment verkrijgbaar via www.energiehuis.nl/wanderlust.

29 oktober 2021
In dit bericht:
Translate »