Persbericht, vrijdag 13 mei 2022

So Far, So Good is het nieuwe album van The Chainsmokers.  Op het album staan onder meer de singles Riptide, High en iPad. Het Amerikaanse dj-duo heeft vandaag ook de video bij de albumtrack I Love U uitgebracht, waarin Only Fans-ster Stella Barey haar opwachting maakt. Vandaag verschenen ook lyric video’s bij alle tracks op So Far, So Good.

The Chainsmokers hebben aangekondigd dat ze een percentage de royalties van So Far, So Good gaan delen met hun fans, in de vorm van 5000 NFT’s. Uit onvrede over het achterhaalde auteursrecht in de muziekindustrie, staat het duo ook een deel van hun opbrengsten af aan iedere songwriter die meewerkte aan het album.

Andrew Taggart en Alex Pall schreven So Far, So Good tijdens een break na vier jaar non-stop touren en muziek uitbrengen. Zonder tijdsdruk en omringd door vrienden, ontstond uiteindelijk op Hawaii hun nieuwe album, dat ze zelf an “extremely personal and musically evolved body of work” noemen. In 2022 staat het Amerikaanse dj-duo weer volop op het podium. De show die ze op 29 april zouden geven in de Ziggo Dome, is verplaatst naar woensdag 9 november 2022.

14 mei 2022
In dit bericht: