Barn bevat 10 gloednieuwe nummers die de rauwe, eigenzinnige rock-‘n-roll-geest en lyrische schoonheid van de klassieke Neil Young & Crazy Horse samenwerking belichamen. Het album is afgelopen zomer onder een volle maan opgenomen in een gerestaureerde 19e eeuwse schuur, hoog in de Rockies. In deze voor de Horse vertrouwde setting kwamen de verbluffende liefdesliedjes, reflecterende ballads en krachtige rock nummers op een natuurlijke manier tot leven. De productie van het album komt van de hand van The Volume Dealers – Neil Young en Niko Bolas.

Song of the seasons is de eerste track van het album en is hiernaast te beluisteren. Bij het album verschijnt ook de gelijknamige film Barn. Deze film, geregisseerd door Daryl Hannah, vangt de legendarische band in hun element en is op een unieke en spontane manier gefilmd.

We zien de band in het wild, waarbij de gemakkelijke humor, het broederschap en natuurlijk de muziek prachtig tentoon worden gesteld. De film is zowel als stand-alone release beschikbaar, als in de deluxe box-set samen met het album op vinyl en CD en exclusief behind the scenes foto materiaal.

BARN Tracklisting:

 1. Song of the Seasons
 2. Heading West
 3. Change Ain’t Never Gonna
 4. Canerican
 5. Shape of You
 6. They Might Be Lost
 7. Human Race
 8. Tumblin’ Thru the Years
 9. Welcome Back
 10. Don’t Forget Love

Musicians:

 • Neil Young: guitar, piano, harmonica, vocals
 • Billy Talbot: bass, vocals
 • Ralph Molina: drums, vocals
 • Nils Lofgren: guitar, piano, accordion, vocals

Het album wordt uitgebracht op vinyl, CD, cassette en digitaal. Ook verschijnt er een deluxe-editie met de LP, CD en Blu-ray film

20 oktober 2021
In dit bericht: