Amsterdam, 4 oktober

Op 4 november viert de Indie-pop band TESSEL de release van hun debuut EP ‘Family Time’ in Sexyland in Amsterdam. Alle bezoekers krijgen de show als gelimiteerde NFT mee naar huis.

De viermanformatie tekende begin dit jaar bij het label [PIAS] en liep al in de kijker met de single ‘Cinema’ waar zangeres Amber Arcades op te horen is. Het meest recente nummer ‘Magazine’ werd Sander’s Team Song en de band maakte indruk met hun cover van Billie Eilish op 3FM. Nu de EP, met zes ultieme popliedjes, op 4 november het licht gaat zien, wil de band dit vereeuwigen voor de honderd concertbezoekers door de show als gelimiteerde NFT weg te geven.

“In een tijd waarin de digitale releases om je oren vliegen willen we onze fans iets unieks geven. Een video-opname van de show als digitaal gelimiteerd verzamelobject, enkel voor de supporters van het eerste uur”, aldus Levi Oostermeijer, zanger van de band.

Een Non-fungible Token (NFT) is evolutionaire ontwikkeling gebaseerd op Blockchain technologie dat eigenaarschap van digitale content aan kan tonen. De NFT van TESSEL wordt aangeboden door Dutch Digital Collectibles, het eerste Nederlandse (ecologisch verantwoorde) NFT-platform dat eerder dit jaar ook al NFT’s maakte voor VR-artiest Nemo Vos en troubadour Spinvis.

TESSEL was in 2019 als 3voor12 talent te zien tijdens de Popronde in Nederland en speelde op Motel Mozaïque.

Tickets voor de show zijn vanaf nu verkrijgbaar.

8 oktober 2021
In dit bericht: