De geruchtenmolen draaide al even op volle toeren. Maar nu is het voor echt en helemaal officieel: Muse staat op zaterdag 1 juli op Rock Werchter in het kader van hun Will Of The People 2023 European Tour. Muse is één van de beste live bands ter wereld. Steeds weer pakken ze uit met baanbrekende shows en daar zal hun komende passage geen uitzondering op zijn. Met bombastische rock en verbluffend visueel spektakel zullen ze moeiteloos de weide inpakken. ​ Rock Werchter 2023 vindt plaats in het Festivalpark in Werchter van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli. Eerder aangekondigd: Stromae voor donderdag 29 juni en Arctic Monkeys voor zondag 2 juli. De ticketverkoop start op zaterdag 29 oktober om 10 uur. Wie zich net wat eerder van een festivalticket voor Rock Werchter 2023 wil verzekeren, kan zich registreren voor een presale via rockwerchter.be. Meer namen voor Rock Werchter worden binnenkort bekendgemaakt. Blijf up-to-date via rockwerchter.be.

Matt Bellamy, Dominic Howard en Chris Wolstenholme vormen sinds 1994 het powertrio Muse. Negen studioalbums hebben ze tot op heden uitgebracht. Het aantal verkochte albums staat op 30 miljoen. Jongste album Will of the People debuteerde in meerdere landen, waaronder thuisland Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië op één. Ook bij ons positioneerde het album zich meteen comfortabel in de hoogste regionen – op #2 in Vlaanderen, op #1 in Wallonië. Muse is een absolute topper. In de prijzenkast: twee Grammy Awards, een American Music Award, vijf MTV Europe Music Awards, twee Brit Awards, elf NME Awards en zeven Q Awards. Muse en Rock Werchter gaan ‘way back’. De Britten waren er voor het eerst in 2000. Ze zijn uitgegroeid tot ware publieksfavorieten.

Over Rock Werchter: Vier dagen, vier podia. De grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste muziekfestival van België vindt in 2023 plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse. De omstandigheden uitmuntend. Het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber. Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be.

21 oktober 2022
In dit bericht:
Translate »