Michael Bublé viert dit jaar de ‘’10 Year Anniversary’’ van het album Christmas, dat nog steeds het best verkochte kerstalbum is van de 21ste eeuw. Om het jubileum te vieren, brengt hij vandaag een super deluxe boxset uit van de plaat, inclusief kerstgoodies en een bonus CD. Daarnaast is de speciale editie van het album verkrijgbaar op CD en te beluisteren op alle streamingdiensten.

De bonus CD uit de boxset bevat zeven tracks, waaronder het nieuwe nummer ‘The Christmas Sweater en een nieuwe studio-versie van Let It Snow!‘, opgenomen in de Abbey Road Studios met het BBC Big Band Orchestra. Daarnaast staat het duet Winter Wonderland met Rod Stewart op de tracklist.

Christmas is de afgelopen tien jaar meer dan 16 miljoen keer verkocht, telt zo’n 4 miljard streams en heeft jaarlijks een #5-positie behouden in de global muziekcharts en vorig jaar in Nederland de #1 positie behaald in de album charts.

Bekijk hieronder de officiële video van ‘It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’.

Over Michael Bublé
Michael Bublé is een multi-platina, multi-Grammy, multi-Juno Award-winnende artiest met talrijke hitsingles en acht uitverkochte wereldtournees. Sinds de release van Christmas staat Michael Bublé synoniem voor kerst: zijn stem is de soundtrack van het seizoen geworden.

20 november 2021
In dit bericht:
Translate »