Het grootste rondreizende festival van Nederland strijkt dit jaar weer neer in het centrum van Rotterdam. Er zijn meer dan 75 gratis optredens te zien van de meest talentvolle acts van dit moment geven acte de presence op zaterdag 4 november 2023. In 2021 won Popronde Rotterdam nog de Rotterdam Music Award in de categorie Beste Festival.

 

Poppodia voor een dag.

Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast cafés en poppodia fungeren ook kunstgalerieën, de bibliotheek en andere bijzondere plekken als podia. In Rotterdam zijn ruim 30 locaties ‘poppodium voor een dag’. Dit jaar zijn er een tiental nieuwe locaties die meedoen, namelijk:  The Rooftop (het dak op het Groothandelsgebouw), Terraced Tower/The Villy, Centraal (Voorheen Club Vibes), Het Nieuwe Cafe, Christiaan Lifestyle & Spa, De Gele Kanarie, DIG IT UP, Matrix Rotterdam, Old Scuola en Wolff Blitz.

Programma Popronde Rotterdam op 4 november 2023.

 

Om 13:00 uur start het programma van Popronde in Caland/Schoen op de Nieuwe Binnenweg.

 

Verder zijn er gedurende de dag optredens op locaties als: De Doelen, Theater Rotterdam, Dutch Dukes, Stalles, Bibliotheek, Kunstuitleen, Brewpub Reijngoud en nog veel meer. Vanaf 23:45 uur is Bar3 de plek waar de afterparty losbarst en wordt er gefeest tot in de late uurtjes.
Het gehele programma is te zien op www.popronde.nl/steden/rotterdam.

 

Alle concerten zijn gratis toegankelijk!

Naast Rotterdam strijkt de Popronde dit jaar ook neer in Breda, Den Haag en nog X-aantal andere steden door het hele land.

Over de Popronde

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Van10 september tot en met november reizen de ruim 100 geselecteerde acts langs 42 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde tourt 12 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag  en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de meest talentvolle muzikanten van het moment, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat, Chef’Special, Rondé, My Baby, Wies, Froukje en Meau.

Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2023 en het programma van de steden op www.popronde.nl

 

Sociale Media Popronde:

www.facebook.com/Popronde

twitter.com/Popronde / #popronde

4 november 2023
In dit bericht:
Translate »