Madonna brengt vrijdag het remix album FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES uit. Met meer dan 220 minuten aan remixes neemt deze release je mee in de muzikale reis die Madonna heeft afgelegd en die haar tot een internationaal icoon heeft gemaakt. De tracklist bestaat uit Madonna’s 50 favorieten die geremastered zijn door Mike Dean. Hij werkte eerder mee aan Madonna’s twee meest recente studio albums Rebel Heart en Madame X. FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES is vanaf vrijdag overal digitaal te beluisteren en te koop als 3CD en 2LP.

Pre-save ‘Finally Enough Love: 50 Number Ones’

Madonna was afgelopen week te zien in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Naast een interview, deed de superster ook mee aan het bekende item ‘classroom instrument performances’.

Begin van deze maand verscheen het nummer ‘Material Gworrllllllll’. Hiervoor werkte Madonna samen met rapper Saucy Santana. De track is geïnspireerd op haar originele hit. Beluister ‘Material Gworrllllllll’ onderaan het bericht.

Morgenavond wordt er in samenwerking met Madonna Underground in Concerto Amsterdam een releaseparty georganiseerd. Ook de MadonnaNed fanclub is erbij aanwezig. Het album zal in verschillende uitgaves te koop zijn en er worden goodies en posters weggegeven.

17 augustus 2022
In dit bericht: