Rotterdamse indie-rock band Lucky Blue komt met eerste single ‘Daydreaming’ van aankomend debuutalbum. Na een succesvolle eerste release met de populaire single ‘Alone’ en de EP Addictive Minds, is het nu, na bijna een jaar wachten, tijd voor nieuwe muziek van de vierkoppige formatie.

De nieuwe single ‘Daydreaming’ zit weer vol met energie, vrolijkheid en de zonnige noten die je inmiddels van de groep kunt verwachten. Met een videoclip van jewelste, geschoten door de vaste videograaf Stijn Blei, ben je tijdens het kijken en luisteren verzekerd van een 3-minuten durende glimlach van oor tot oor.

De afgelopen maanden zijn de jongens druk bezig geweest in de studio van Martijn Groeneveld om hun debuutalbum op te nemen, waarvan ‘Daydreaming’ de eerste single is. Het eerste album van Lucky Blue is naar verwachting aankomende winter te beluisteren.

Over Lucky Blue:
Lucky Blue is een vierkoppige indie-rock band uit Rotterdam. Ze vallen gemakkelijk op door hun energieke, soms melodramatische, maar vooral frisse rocknummers en eigenzinnige, levenslustige shows. Sinds maart 2020 laten ze hun stem aan de wereld horen en in november brachten ze hun eerste EP Addictive Minds uit. Met het nummer ‘Alone’ werden ze al opgepikt door KINK en 3FM. Ook doen ze mee met de Popronde 2021, waar ze in meer dan 10 verschillende steden zullen spelen. Lucky Blue wil laten zien dat je niet bang hoeft te zijn om jezelf te zijn en geeft het goede voorbeeld door zichzelf zowel in de studio als op het podium (soms letterlijk) bloot te geven.

Lucky Blue is:
Marcus de Jonge | Ritme gitaar, zang
Jim Jansen | Lead gitaar
Teun Wijtman | Basgitaar
Damian Kreukniet | Drums

Facebook
Instagram

23 september 2021
In dit bericht: