Persbericht, donderdag 31 maart 2022

Inmiddels is de band weer terug in de US en hebben ze me gevraagd om iedereen die ze geholpen heeft met de promo en die naar een show is geweest te bedanken. Van het concert in Bonn zijn er opnamen gemaakt door Rockpalast. Hier is het nummer Closure te zien. Het hele concert komt binnenkort beschikbaar.

Nog even over LOVE GHOST – een band die zich een weg baant over het grote water naar Europa. Het zijn verdomme geen makkelijke tijden. We worden nu al meer dan 2 jaar gekweld door een pandemie die de cultuur in bijna alle uithoeken van de wereld heeft verlamd en nog steeds is het moeilijk om ermee om te gaan. Of het nu gaat om no-show-fees, het aantal mensen dat bang is om naar een concert te gaan ondanks het kopen van kaartjes, of het nu gaat om ziekte en quarantaine onder mensen die kaartjes hebben, of de verschillende en constant veranderende pandemische voorschriften voor artiesten en hun publiek maken het bijna onmogelijk om nog goed te plannen…..EN DAN… is er ook Poetin die denkt dat er niets belangrijkers te doen is  in de 21e eeuw dan een verdomde oorlog te voeren.

LOVE GHOST uit de VS is er een van en het is fijn dat ze bestaan ​​en dat ze ondanks alle ongunstige omstandigheden in de startblokken staan ​​voor hun bezoek aan Nederland en de rest van Europa.

Finnegan Bell, zanger en gitarist van de band zegt: “We weten dat deze tour heel, heel erg moeilijk gaat worden. Maar het is voor ons belangrijk om het toch te doen. De kids verdienen het om weer naar harde muziek te kunnen luisteren, het gevoel van het live concert kan en mag de muziekfans niet worden afgenomen en er is geen vervanging voor. Juist in zulke tijden is het belangrijk om je ziel gewoon te laten bungelen met goede muziek, een lekker biertje met gelijkgestemden en dat zien wij als onze taak.”
Aan alle rockfans, kom langs en laten we even alle ellende vergeten voor een paar goede uren samen! Ryan, Daniel, Cory, Dan en ik kijken ernaar uit je te zien!”

31 maart 2022
In dit bericht: