Persbericht, dinsdag 22 maart 2022

Met de toevoeging van nog eens negentien toffe acts maakt de organisatie van het mooist gelegen festival van Nederland (namelijk op een prachtig eiland aan de stadsgracht van de pittoreske Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen) zijn programma rond.

Ook Starsailor, Sylvie Kreusch, $hirak, Bob Vylan, Bad Nerves, Beachdog, Ist Ist, Prins S & De Geit, Tramhaus, Rhea, Goe Vur In Den Otto, Jack Francis, The Anaesthetics, Max Horak, Rites, Young Villian, De Nieuwe Lichting , Vision Machine en Cloudsurfers zullen op 3, 4 en 5 juni a.s. optreden tijdens de 11e editie van VESTROCK.

VESTROCK kondigde eerder al onder meer de volgende knallers aan: Editors, Martin Solveig, Within Temptation, Wolfmother, Suzan & Freek, Snelle & De Lieve Jongens Band, The Darkness, Frenna Deluxe, Goldband, De Likt, Lucas & Steve, Gavin James, Nada Surf, JB Meijers & Band, Paul Elstak, en Son Mieux.

De volledige dagindeling staat op de website.

Ticketinfo
De kaartverkoop voor VESTROCK is inmiddels gestart via vestrock.nl/tickets. Omdat het driedaags festival plaatsvindt op een eiland is het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt. Dat geldt ook voor de intieme camping van het evenement.

  • Vrijdag: €65,-
  • Zaterdag: €65,-
  • Zondag: €40,-
  • Combi vrijdag & zaterdag: €90,-
  • Weekender 3 dagen: €125,-
  • Camping: €17,50 (zie onder)

* Family/Friends tickets: bij aankoop van vijf of meer tickets krijgt de koper korting.
** Prijzen zijn exclusief service kosten van €3,95.
*** Tickets voor de geannuleerde editie van VESTROCK 2021 blijven dit jaar gewoon geldig.

VESTROCK
Het intieme driedaagse zomerse festival VESTROCK wordt gehouden op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL). Het heeft daardoor als één van de weinige festivals een werkelijk adembenemend natuurlijk décor en een uniek overweldigend uitzicht. Dit jaarlijks populairder wordende evenement biedt een ultiem lang weekend weg met ca. 60 live acts, een bourgondisch aanbod aan eten en drinken, waaronder een fenomenale selectie speciaalbieren en een camping met alle voorzieningen op kruipafstand van het festivaleiland.

Op VESTROCK is iedereen welkom. Liefhebbers van pop/rock (o.a. Editors, Suzan & Freek, Starsailor, Gavin James, Son Mieux, Sylvie Kreusch), heavy (o.a. Within Temptation, Wolfmother, The Darkness, Bad Nerves, Ramkot, Goe Vur In Den Otto, Ten Times A Million), electronic/house/dance (o.a. Martin Solveig, Lucas & Steve, Daithí, Paul Elstak, $Hirak, Rhea) en hiphop (o.a. Snelle & De Lieve Jongens Band,  Frenna Deluxe, De Likt, Antoon) kunnen van hun eigen favoriete acts genieten en nieuwe muzikale helden ontdekken.

Hulst: authentiek, bruisend, pittoresk en bourgondisch
Wandelend over de 3,5 km lange stadswallen of door de vestingstad ontdekt de bezoeker van Hulst de drie stadspoorten, oude gevels en mooie gebouwen die getuigen van een eeuwenoude geschiedenis. De fenomenale Willibrordus basiliek, het stadhuis op de Grote Markt, de Stadsmolen en de vele andere monumentale panden maken van Hulst één groot openlucht museum. Bovendien zorgt het onmiskenbare Bourgondische karakter van de stad voor een bruisende, authentieke sfeer met gezellige terrasjes, cafés en restaurants.

VESTROCK Online
Website| Facebook FB EventInstagram

Hulst ligt zeer centraal en is eenvoudig te bereiken voor zowel Nederlanders als voor Belgen.

22 maart 2022
In dit bericht: