Ter gelegenheid van het nieuwe album Dromen In Kleur, dat aanstaande vrijdag uitkomt, openen Suzan & Freek een eigen store in Hoog Catharijne in Utrecht. De store is op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober open. Het duo zal daar onder meer het nieuwe album signeren en een exclusief optreden geven.

Dromen In Kleur is het nieuwe album van Suzan & Freek. Ter ere van de release opent het duo twee dagen lang een eigen store in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. In de store vinden diverse activiteiten plaats, waarbij Suzan & Freek zelf aanwezig zullen zijn. Op vrijdag 29 oktober signeren ze hun nieuwe album en hosten ze een open podium, waarbij ze muzikaal talent uitnodigen om op te treden. Hou de komende dagen de socials van Suzan & Freek in de gaten om je hiervoor aan te melden. Op zaterdag 30 oktober geven Suzan & Freek in samenwerking met Qmusic een exclusief optreden in de store. Kaarten voor dit optreden zijn deze week van maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur te winnen in De middagshow van Domien Verschuuren.

De Suzan & Freek store bevindt zich op de eerste verdieping van Hoog Catharijne en is te bereiken via de ingang aan het Vredenburgplein. De store is op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur open.

Dromen In Kleur is het tweede album van Suzan & Freek. Op het album staan onder meer de singles Weg Van Jou, De Overkant, Goud, Onderweg Naar Later en Dromen In Kleur.

27 oktober 2021
In dit bericht: