Persbericht, donderdag 17 maart 2022

De met 3 GRAMMY’s genomineerde Jack Harlow heeft gisteren zijn nieuwe album COME HOME THE KIDS MISS YOU aangekondigd. Het album verschijnt op 6 mei en bevat onder andere zijn laatste hitsingle Nail Tech. COME HOME THE KIDS MISS YOU is aangekondigd met een groot cover interview in het Amerikaanse Rolling Stone Magazine. In het interview deelt Harlow het creatieve proces achter het album. Ook vertelt hij over zijn ambitie om de grootse rapper van zijn generatie te worden, hoe belangrijk het voor hem is om terug te geven aan zijn geboortestad Louisville en zijn leven als een Gen-Z seks symbool.

Op 3 april treedt Jack Harlow samen met Lil Nas X live op tijdens de 64e GRAMMY Award ceremonie. Jack Harlow is een van de meest geprezen rappers uit 2021 en met zijn nieuwe album COME HOME THE KIDS MISS YOU bewijst hij opnieuw dat hij een begrip is in de muziekindustrie.

Nail Teck is de eerste single van het album en markeert Harlow’s eerste solo nummer sinds de release van zijn veelgeprezen, platina-gecertificeerde debuutalbum, Thats What They all Say uit December 2020. De videoclip van het nummer – mede geregisseerd door Frank Borin, Ace Pro en Harlow zelf – heeft sinds de release in februari inmiddels bijna 18 miljoen views behaald. Vrouwelijke rapper Yung Miami, van het duo City Girls, maakt ook een special appearance in de clip.

Over Jack Harlow
2021 is het jaar waarin Jack Harlow, als veelgeprezen rapper, een begrip is geworden. Onlangs vierde hij zijn allereerste # 1 op de Billboard Hot 100 met zijn GRAMMY-genomineerde Lil Nas X-samenwerking, Industry Baby. Ook zijn optredens op festivals als Lollapalooza, Austin City Limits, Rolling Loud en zijn eigen ‘Crème de la Crème Tour’ en ‘No Place Like Home’-shows, in zijn geboortestad Lousiville waren onvergetelijk. Voor deze stad heeft hij ook donaties gemaakt aan vijf verschillende organisaties die goede doelen nastreven die hem nauw aan het hart liggen: AMPED, The Center for Women and Families, Grace James Academy, Louisville Urban League en Metro United Way.
Nu in 2022 is Harlow onlangs ook aangekondigd als de nieuwste merkambassadeur van New Balance. “I have been rocking New Balance since I was a kid, so to officially join the brand in this way is really exciting,” zegt Jack. “I’m excited to peek behind the curtain and work with the brand more.”
Naast New Balance heeft Jack zijn krachten gebundeld met het andere Kentucky-merk KFC in een unieke jarenlange samenwerking. En speelde hij in Tommy Hilfiger’s “Pass The Mic” Fall 2021-campagne. Ook maakt hij zijn acteerdebuut  in de hoofdrol van de aanstaande reboot van de klassieke film, ‘White Men Can’t Jump’.

17 maart 2022
In dit bericht: