Persbericht, vrijdag 4 maart 2022

“Ik geef toe, het weer dat was niet veel, maar toch… het staat hier bepaald niet stil”

 

Het Kwartet Niek Hilkmann is terug met een nieuwe vinyl-single, met daarop twee ietwat weemoedige nummers. De eerste daarvan, Een grappig verhaal wordt begeleid door een video opgenomen bij Hondentrimster Melissa en is nu al te horen en te zien. Op 8 april volgt de fysieke release met een tweede video, voor B-kant Leuk dat je er was.

“Er is veel dat een mens niet mag vergeten” aldus Niek “dat de IJsselmondse paardenmarkt al eens eerder is afgelast, dat Noorderkempen tussen Breda en Antwerpen ligt, dat 1 zwaluw nog geen zomer maakt, en dat alles altijd anders kan. Er is weinig dat in het hoofd van een mens niet ingewikkelder wordt. Het is “een grappig verhaal” met een warrige clue. Vanuit ons Fletcher hotel in Klein Zwitserland schrijven we dat we onze achtertuin missen. Het was “leuk dat je er was”, maar wie komt daar over uit?”

Een grappig verhaal is vanaf vandaag te reserveren via: xlcr.nl/kwartetniekhilkmann-eengrappigverhaal

In april is het viertal weer op het podium te zien; op dinsdag, 19 april bij WORM in Rotterdam en op zaterdag, 23 april in de Melkweg te Amsterdam. Kaarten en singles zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

4 maart 2022
In dit bericht: